فینال مسابقات فوتبال پوهنتون تخار

Sat, Jun 24 2023 12:58 PM
فو

مسابقات تورنمنت بهاری سال ۱۴۰۲ فوتبال پوهنتون تخار که با ابتکار آمریت انسجام خدمات محصلان و همکاری کمیته ورزش وحمایت رهبری پوهنتون میان پوهنحی های این نهاد علمی راه اندازی گردیده بود در نهایت دو تیم پوهنحی زبان وادبیات و پوهنحی زراعت توانستد به فینال مسابقات راه یابند.

دراین تورنمنت‌ بهاری، تیم فوتبال دانشکده ادبیات و تیم فوتبال دانشکده زراعت به فینال مسابقات راه یافته اند که درنتیجه تیم فوتبال پوهنحی زراعت توانست با ۴ گول مقابل ۲ گول پوهنحی زبان و ادبیات را شکست داده قهرمان فینال تورنمنت بهاری پوهنتون تخار گردید.تیم فوتبال دانشکده زبان وادبیات نیز به نایب قهرمانی این دور مسابقات تورنمنت بهاری رسید

دراین دور تورنمنت مسابقات فوتبال بهترین گول زن سحرالدین از تیم فوتبال زراعت و بهترین دروازه بان، دروازه بان دانشکده زبان وادبیات شناخته شد.درختم بازی اهدای کپ قهرمانی ونایب قهرمانی به تیم های قهرمان ونایب قهرمان طی محفلی رسمی تفویض گردید.درپایان قهرمانی تیم فوتبال دانشکده زراعت را به تمام بازی کنان تیم، کادرفنی ومنسوبین پوهنحی زراعت تبریک گفته موفقیت های مزید شان را از الله منان استدعا داریم.

Latest news

Tue, May 14 2024 4:50 PM

جلسه با هیأت اعزامی وزارت محترم تحصیلات عالی جهت بازنگری، ارزیابی وایجاد برنامه ماستری در دیپارتمنت فقه وقانون پوهنځی شرعیات پوهنتون تخار بتاریخ( ۱۴۰۳/۲/۲۴مطابق ۱۴۴۵/۱۱/۴) تحت ریاست. . .

Tue, May 14 2024 4:44 PM

اطلاعیه فراخوان اخذ مقالات علمی-تحقیقی پوهنتون تخار

قرار است پوهنتون تخار در سال جاری نخستین کنفرانس ملی تحت عنوان «مدیریت منابع طبیعی و نقش آن در توسعه پایدار افغانستان» را برگزار نمای
بناَ از تمام استادان نهاد های تحصیلات عالی امارتی. . .

Tue, Feb 27 2024 4:27 PM